Hoppa till huvudinnehåll
GFS 2021-22

Sök till GFS presidium – Ansökan är öppen!

Göteborgs förenade studentkårer (GFS) söker just nu en ordförande och en vice ordförande på mellan 30 - 100 % under verksamhetsåret 2021/22. Uppdragens omfattning fördelas individuellt utefter förutsättningar. 

GFS arbetar studentpolitiskt och för att göra Göteborg till en bättre studentstad samt arbetsplats efter avslutade studier. Presidiet utövar den operativa verksamheten och verkställer GFS styrelsebeslut samt representerar organisationen.  Arbetstider kan variera men huvudregeln är att presidiet arbetar heltidsarbetsvecka motsvarande 40 timmar för heltid. 30% -100% omfattning fördelas individuellt utefter förutsättningar.

GFS finns representerat i flertalet styrgrupper och nätverk. Det ingår i presidiets uppdrag att representera GFS i dessa grupper och nätverk i Göteborg Stad och Västra Götalandsregionen, exempelvis Studentforum. Presidiet är även drivande i studentbostadsprojektet GBG7000+. Presidiet är också ägarrepresentant i Koncernen GSF AB som driver Fysiken AB.  Presidiet arbetar med studiesociala frågor och representera styrelsens olika beslut i olika råd och grupper. 

För detta uppdrag behövs någon som är självgående, drivande och som kan planera sitt egna arbete. Det krävs en person som vågar ställa frågor till politiker och beslutsfattare. Vidare behövs någon som är strategisk i sitt tillvägagångssätt för att uppnå mål och resultat. 

Intresserad? Ta chansen! 

Skicka CV och personligt brev samt önskan om omfattning för uppdraget till ordforande@gfs.se senast 30 april 2021. 

 

Fler nyheter