Hoppa till huvudinnehåll
covid-19

Uppdatering angående Covid-19 och evenemang

Vid den här tiden hoppades vi alla att vi skulle få kunna lätta på restriktionerna och att alla skulle få kunna träffas fysiskt igen. Tyvärr ser situationen med smittspridningen fortfarande så pass ut illa att Göta studentkår inte kan göra något annat än att i första hand måna om våra studenters, och allmänhetens, trygghet och hälsa. Därför väljer vi nu att gå ut med att de regler som sattes under hösten angående evenemang och dylikt inom studentkåren kvarstår. Vi har valt att lägga till en skrivelse angående vad som gäller för live-sända event. Dessa regler gäller för såväl föreningar, kommittéer, utskott och internt inom organisationen.

Håll inga fysiska möten.

Använd digitala plattformar såsom Zoom, Google Hangouts, Skype, Discord eller liknande. Om ni behöver hjälp med plattformar eller har behov av digitala röstningsverktyg kontakta pol.sek@gota.gu.se. Vi kan även bistå med mötesstöd i form av ordförande, sekreterare eller dylikt.

Event som sker i Göta studentkårs namn:

  • Enbart digitala event

Det spelar ingen roll om eventen är interna eller externa, inom- eller utomhus. Alla former av event där folk samlas bidrar till smittspridningen, inte bara under eventet utan också på resan dit.

  • En liten grupp om absolut max 4 personer kan ses för att genomföra det digitala eventet. Dessa personer ska ta ansvar angående att vara friska, hålla avstånd och hålla god handhygien.

Teknisk support kan ges vid behov. Sådana förfrågningar skickas till event@gota.gu.se, senast 3 veckor innan eventets planerade genomförande.

Har ni frågor eller behöver stöd angående utformande/genomförande av event så tveka inte att ta kontakt med sektionsordförande eller event- och föreningsansvarig.

Fler nyheter