Hoppa till huvudinnehåll
månadens medlem

Vi lanserar Månadens medlem på instagram!

Göta studentkår hade inte varit så mycket att hänga i julgranen om det inte vore för alla fantastiska eldsjälar som jobbar på för att göra studielivet bättre för alla runtomkring sig.

Så därför är det nu dags att lyfta dessa eldsjälar till skyarna, hylla dem och belysa det arbete de gör för alla oss andra. Därför börjar vi nu, från och med oktober lyfta en medlem i månaden som gjort det där lilla extra för att förgylla studietiden.

Varje månad på vår instagram kommer vi sen avslöja vem som blivit månadens medlem och lyfta deras insats.

Vem kan bli månadens medlem?

Månadens medlem kan vara vem som helst som är medlem i kåren, som gjort något, stort eller litet, för att förbättra studiesituationen för sig själv och sina medstudenter. Det kan vara en exceptionellt bra fadder, en studentrepresentant som alltid krigar för studenternas rättigheter, eller miljöhjälten som ser till att det finns tillräckligt med återvinningsmöjligheter på campus. Oavsett vem du är och vad du har gjort kan du bli månadens medlem!

Hur blir man månadens medlem?

Vi behöver din hjälp! Nominera någon du känner förtjänar en utmärkelse till att bli månadens medlem. Nomineringsformuläret hittar du här och det tar mindre än en minut att nominera någon!

Hjälp oss hylla och peppa varandra!

Fler nyheter