Hoppa till huvudinnehåll
Pusselbit

Vi söker medlemmar till Valberedningen

Valberedningen är, om vi får säga det själva, ett väldigt roligt uppdrag!

Valberedningen är en av Göta studentkårs viktigaste interna organ. Det är valberedningen som intervjuar och bereder kandidater till alla kårens förtroendeuppdrag.

Alla medlemmar har rätt att söka till de förtroendeposter som finns. Men när posten väl ska tillsättas, framförallt om det finns fler än en sökande, behöver ju det organ som ska tillsätta posten någon form av underlag att ta ställning till. Och det är här valberedningen kommer in.

Valberedningen intervjuar de kandidater som anmält sig och arbetar i viss mån själva för att hitta lämpliga kandidater till olika uppdrag. I de fall uppdraget ska utföras tillsammans med andra är det också valberedningens uppgift att väga in saker som gruppdynamik och personkemi för att hitta den bästa möjliga kombinationen av studenter som kan arbeta tillsammans!

Detta är ett superspännande uppdrag där du får vara både kreativ och analytisk och testa på uppgifter inom rekrytering.

Valberedningen ska bestå av 3-6 personer och inga omedelbara förkunskaper krävs, vi introducerar dig till uppdraget och ger dig de verktyg du behöver.

Ansökan är öppen nu, fyll bara i formuläret nedanför så hör vi av oss inom kort med mer information! Eller om du skulle vilja få mer information kan du kontakta oss här.

Fler nyheter