Hoppa till huvudinnehåll

Humanistens inspark

Välkommen till Humanistens

HT22!

Vad innebär en inspark?

Insparken är två veckor fyllda med aktiviteter och annat skoj med start den 29 augusti, alltså samma datum som skolstarten. Här får du en bra möjlighet till att lära känna fler nya studenter samt att skaffa nya vänner, kanske för livet?

Du får även chansen att lära känna Göteborg som studentstad och vara med på massor av kul event!

Insparken startar måndag 29 augusti med Meet&Greet på Humanisten!

Klockan 11 - 15.

Koordinatorerna har ordet

Under insparken kommer du träffa våra insparkskoordinatorer Tove, Thea och Sofia och de kommer ta hand om dig under de två första veckorna på plugget!

Vi ser verkligen fram emot en “vanlig” inspark utan tvång, begränsningar eller restriktioner!

På Humanisten kör alla klasser och kurser insparken tillsammans vilket gör att du kommer kunna träffa alla möjliga människor från alla olika delar av fakulteten.

Insparken kommer innefatta massor av olika typer av event beroende på vad du är intresserad av. Vi vill dock att du kommer ihåg att alla event är anpassade till att du kommer att kunna delta utan att förtära alkohol och utan att känna press att behöva göra något du inte vill.

Orbi
Alla event kommer du hitta på Orbi. Mer om det om du scrollar ner! På Orbi köper du biljetter och ser all information du behöver för att veta var och när eventen är.

Följ oss på instagram!

Generella insparksregler

Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav på att delta i insparken.

Inspark, inte nollning
Vi sätter högt värde på en av insparkens viktigaste regler, att vi inte tillåter pennalism eller hets. Därför är detta en inspark och inte en nollning.

Faddrarna, som alltid kommer att finnas på plats, är väl informerade om detta och kommer vara där för att du ska ha en så rolig inspark som möjligt.

Insparken är en superrolig start på studietiden och ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera!

Hur deltar jag? Orbi!

Du som ny student anmäler dig till insparken via appen Orbi, så kommer du automatiskt få upp alla insparkens aktiviteter och hur du anmäler dig till dem. För att få ytterligare information och roliga uppdateringar från insparken kan du även följa Humanistens insparkskonto på instagram.

 

Kontakt

Du når insparkskoordinatorerna via mejl, telefon eller instagram.

Insparkens faddrar

Faddrarna är vi som anordnat insparken och alltid kommer finnas på plats under aktiviteter. Till oss kan man alltid vända sig med frågor eller annat.

Du kan lätt känna igen oss på våra matchande insparks-hoodies. Ser du oss i skolan så är det bara att haffa tag i oss, vi tycker alltid att det är kul att få prata med dig!

Humanistsektionens föreningar

Vad vore insparken utan all hjälp vi får från våra fantastiska föreningar? Klicka dig vidare och lär känna dem lite bättre!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar