Hoppa till huvudinnehåll

Humseks Inspark

 

 

Välkommen till Humanistens inspark VT21!

Humanistens inspark på instagram

Följ @inspark2021humsek under terminens första veckor så får du löpande information om vad som är på gång.

Är du ny student på Humanisten?

Grattis önskar vi från Göta studentkår och välkommen till Humanistens Inspark. Under två veckor kommer vi att arrangera olika digitala evenemang där vi alla kommer att göra vårt bästa för att du ska få en rolig start på din studietid. Våra insparkskoordinatorer Amanda, Elvira och Sara tillsammans med våra phaddrar kommer finnas med på alla våra event. Vi svarar gärna på eventuella frågor, ger råd om Insparken, universitetslivet, att vara ny i Göteborg eller vad det är du har på hjärtat!

Genom att följa den officiella facebooksidan för Insparken samt vår insparksinstagram får du tillgång till alla senaste uppdateringar och information om våra event. Det är även där du lättast kan kontakta oss om du skulle vara osäker på tid, länkar eller annat.

Vi hoppas du är taggad på en rolig och annorlunda Inspark och vi hoppas på att få träffa dig så snart som möjligt. Varmt välkomna till Humanisten och Göteborgs universitet, vi hoppas att du kommer att trivas!

//Insparkskoordinatorerna Amanda, Elvira och Sara.

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar

Schema

”Get to know you”

Måndag 18 januari kl 18.00

Dags att träffa er och varandra för första gången! Detta event kommer att ske digitalt och ett anmälningsformulär kommer att läggas upp några dagar innan eventet. Häng med och lär dig lite mer om Humanisten, GU, vad Göta är och träffa lite nytt folk!

Night mission

Måndag 25 januari kl 19.00

Var är Daniel och vart har han försvunnit? Nu är det dags för Night mission! Hjälp oss att få Daniel tillbaka till Humanisten genom att lösa kvällens olika uppdrag!

Spelkväll

Onsdag 27 januari kl 18.00

Vem gillar inte att spela spel? Häng med på lite gött snack och roliga spel som vi kommer att köra digitalt!

Digital sittning

Fredag 29 januari kl 19.00

Det är viktigt att man får känna lite på hur en sittning kan vara och det är la klart att vi ska ha någon form av finalsittning! Häng med på en mycket speciell sittning som vi kommer att köra digitalt!

Mer detaljerad information kommer att finnas i Facebookgruppen och under de olika eventen som du även hittar där.