Hoppa till huvudinnehåll

ITsek inspark

 

 

Välkommen till IT-sektionens inspark HT20!

IT-sektionens inspark på instagram

Följ @gota_itsec under terminens första veckor så får du löpande information om vad som är på gång.

Vad är en inspark?

Insparken är ett bra och roligt sätt att starta sin studietid på. Det är tre veckor som är fyllda med aktiviteter där man får möjlighet att träffa fler nya studenter, möjlighet att lära känna Göteborg och vara med på en massa studiesociala aktiviteter.

Hur deltar man?

Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav för att få delta. En av våra viktigaste regler under insparken är att vi inte tillåter pennalism eller hets. Våra phaddrar som blir era lagledare är väl informerade om det och kommer vara där för att ni ska ha en så rolig inspark som möjligt. Insparken är en superrolig start på studietiden och är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera.

Välkommen till IT-fakulteten och årets inspark! 

För oss innebär en inspark att man ska få möjligheter att lära känna massa nya härliga personer och få bli en del av ett sammanhang inför en ny period i livet. Oavsett om du är ny i staden eller om det är första gången på universitetet så finns det säkert massor av frågor som vi finns här för att hjälpa till att svara på, samtidigt som vi har det riktigt roligt tillsammans. Vi på IT-sektionen har jobbat på hårt för att få ihop en inspark där alla ska känna sig välkomna och bekväma med att dyka upp trots de svåra omständigheterna.

Vi förhåller oss självklart efter de restriktioner som finns och tar till åtgärder för att göra det så säkert som möjligt. Med detta kräver vi och förväntar oss att alla som deltar under insparken känner sig helt symptomfria.
 
Genom att gå med i den officiella facebookgruppen för IT-sektionens Inspark kan du följa uppdateringar kring insparksschemat och få all information du behöver om tid och plats för de olika eventen. På sidan hittar du också länkar till sidorna för varje enskilt program. Under rådande omständigheter vill vi på förhand informera om att ändringar kan komma att ske och vi önskar därför att du håller dig uppdaterad via våra sociala medier för att inte missa något kul. Vi vill också påminna dig om att ta hänsyn till varandra: stanna hemma om du inte mår bra! 
 
Vi hoppas att ni är redo och att vi ses snart!

 

Har du några frågor om höstens inspark kan du skriva till oss via facebook eller mejla kickoff@gota.gu.se 

Varmt välkomna till höstterminen 2020!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar