Hoppa till huvudinnehåll

ITsek inspark

Välkommen till IT-sektionens inspark HT22!

Vad är en inspark?

Insparken är ett bra och roligt sätt att starta sin studietid på. Insparken pågår under terminens första veckor och är fylld med aktiviteter där man får möjlighet att träffa fler nya studenter, möjlighet att lära känna Göteborg och vara med på en massa studiesociala aktiviteter.

Hur deltar man?

Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav för att få delta. En av våra viktigaste regler under insparken är att vi inte tillåter pennalism eller hets. Våra faddrar som blir era lagledare är väl informerade om det och kommer vara där för att ni ska ha en så rolig inspark som möjligt. Insparken är en superrolig start på studietiden och är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera.

Välkommen till IT-fakulteten och årets inspark! 

För oss innebär en inspark att man ska få möjligheter att lära känna massa nya härliga personer och få bli en del av ett sammanhang inför en ny period i livet. Oavsett om du är ny i staden eller om det är första gången på universitetet så finns det säkert massor av frågor som vi finns här för att hjälpa till att svara på, samtidigt som vi har det riktigt roligt tillsammans. Vi på IT-sektionen jobbar hårt för att få ihop en inspark där alla ska känna sig välkomna och bekväma. Vi hoppas att vi ser DIG på vår Inspark! 

 

Följ IT-sektionen på Facebook och Instagram och glöm inte att gå med i facebookgruppen för just ditt program.
 
  • HÄR hittar du gruppen för Software Engineering and Management
  • HÄR finns gruppen för Systemvetenskap
  • HÄR hittar du gruppen för Kognitionsvetenskap. 
  • HÄR hittar du gruppen för Masterstudenter inom Digital Leadership samt Communication.
  • HÄR hittar du gruppen för Masterstudenter inom Computer Science, Software Engineering and Management samt Game Design and Technology.

 

Vi hoppas att ni är redo och att vi ses snart!

Har du några frågor om höstens inspark kan du skriva till oss via vår facebook eller mejla itsek@gota.gu.se 

Varmt välkomna till höstterminen 2022!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar