Hoppa till huvudinnehåll
personer runt ett bord i ett styrelserum

Bli styrelseledamot i GSF AB

Sugen på att lära dig mer om bolag och styrelsearbete? Vi söker nu en student som vill sitta i bolagsstyrelse för bolaget som äger Fysiken.

Göteborgs studenters företagsgrupp (GSF AB)
Fysiken ägs av Göteborgs studenters företagsgrupp (GSF AB) som Göta studentkår tillsammans med övriga studentkårer i Göteborg är aktieägare i.

Som aktieägare har vi rätt att förelså en ledamot till bolagsstyrelsen. Och det ska vi göra nu.

Vad gör man i styrelsen?
Som ledamot i GSFs styrelse får du chansen att lära dig mer om hur man driver bolag samtidigt som du är med och påverkar hur friskvård och hälsa kan utvecklas och stärkas för Göteborgs studenter. I styrelsen sitter förutom studenter erfarna bolagsstyrelseledamöter. 

Hur går det till?
Göta studentkårs styrelse föreslår vem man vill ska sitta i GSFs styrelse. Denna person väljs sedan formellt på bolagsstämman i maj.

Här kan du läsa ett (ännu inte fastställt) förslag på uppdragsbeskrivning för styrelseuppdraget >>

Om du är intresserad av uppdraget och / eller har frågor, skicka ett mejl med en kort introduktion av dig själv till gsf@gota.gu.se.

Kom på bolagsmingel med Chalmers och GSF!

För att få en inblick i hur det är att sitta i en bolagsstyrelse bjuder Chalmers studentkår in till en mingelkväll 30 mars på Chalmers Kårhus (Teknologgården 2, Göteborg).

Både GSFs VD Mikael Gyllenhammar och personer från Chalmers studentkårs andra bolag kommer att berätta om hur det är att sitta i bolagsstyrelse och vad bolagen gör.

Du är välkommen att gå dit utan att anmäla dig! Om någon frågar kan du säga att du är från Göta studentkår och är nyfiken på ett uppdrag i GSF ABs styrelse.

Mingelkvällen pågår från 17.30 - 19.30 onsdag den 30 mars på Chalmers Kårhus.

Fler nyheter