Hoppa till huvudinnehåll

Samseks inspark HT20

Välkommen till Samhällsvetarsektionens

HT22!

Vi är så glada att du har hittat hit!

Insparken är din introduktion till universitetstiden, din nya klass och massor med nya människor. Här kommer du garanterat träffa vänner för livet.

Hos oss på Samsek är Insparken ett sammarbete mellan Göta Samsek och sektionsföreningarna. Det hela låter kanske lite förvirrande, men bara lugn! Här nedanför kommer en (förhoppningsvis) tydlig förklaring av insparkens upplägg och vad som är vad.

Insparken startar lördagen den 27 augusti klockan 14 i Azaleadalen, Slottskogen!

Som ny student på ett samhällsprogram kommer du få inbjudningar till event från 3 olika håll:

1.

Sektionsföreningarna

Du hör till en förening som är knuten till ditt program eller till hela din insitution. De event som föreningen arrangerar är bara till för dig och dina klasskamrater. De är det perfekta tillfället för dig att få lära känna dem du ska gå närmast under din tid på GU. Glöm inte att följa föreningen på sociala medier då det oftast är där de är som aktivast.

Osäker på vilken förening du tillhör? Läs mer på samseks huvudsida!

2.

Göta studentkår Samhällsvetarsektionen

Dessa event är till för alla oss samhällare! Här träffar du de andra programmen och får möjlighet att lära känna ännu mer nytt folk. De vänskapsband du knutit inom föreningen sätts på prov när ni tävlar i olika tävlingar, går på gemensam sittning och hittar på annat skoj.

Det vill du inte missa!

3.

Göta studentkår

På dessa event är alla nya studenter från någon av Götas fem sektioner välkomna. Ett fantastiskt tillfälle att lära känna nya människor från nästan hela universitetet!

Hur deltar jag på insparken?

Deltar gör du genom att ladda ner studentappen Orbi och skaffa ett konto där. Registrera att du tillhör Samhällsvetarsektionen så får du upp  evenemang från alla tre direkt i ditt flöde.

Sen är det bara att komma!

Vissa event kan du behöva köpa biljett till och då kan platserna vara begränsade.

För att få ut det mesta av insparken så ska du på direkten bli medlem i Göta studentkår!

 

Insparkskoordinatorer

Vi som står bakom insparken heter Andreé Lindahl och Henrik Palmblad och vi är vice ordförande respektive studiesocialt ansvarig här på Samhällsvetarsektionen.

Andreé har avslutat sitt andra år på Europaprogrammet och har under de två åren varit studiesocialt ansvarig i Studentgrupp Europa där han varit med och planerat deras inspark. Han har också varit studiesocialt ansvarig på Samhällsvetarsektionen.

Henrik läser sin fjärde termin på statsvetarprogrammet och har tidigare varit insparksansvarig i sektionsföreningen Demos.

Men, bara för att vi har den fräsiga titeln “insparkskoordinator” är det inte vi som ska få all credd. Den här insparken hade inte varit möjlig om det inte var för alla fantastiska insparksansvariga och faddrar hos våra underbara sektionsföreningar!

Sektionsföreningar på samsek

Ja vad vore insparken utan all hjälp vi får från våra fantastiska föreningar? Klicka dig vidare och lär känna dem lite bättre!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar